Ekstra services

Affaldshåndtering

Relianz kan hjælpe jer med affaldshåndtering, hvor aftalen indebærer sortering og afhentning af affald som papir, pap, farligt affald, elektronik m.v. Vi samarbejder med renovationsfirma til afhentning. Jeres affaldsområde vil altid fremstå rengjort og opryddet, så det ser præsentabelt ud.

Måtteservice

Vi har en samarbejdsaftale med leverandør, der varetager rens og vask af måtteservice. Det vil være en naturlig ekstra service til fx en rengøringskontrakt eller vagtordning.

Planteservice

Relianz kan udover at varetage jeres grønne områder udendørs, også hjælpe jer med at opnå flotte, grønne og friske planter indenfor. Relianz har en samarbejdsaftale med leverandør af planteservice.

 

Medarbejderbetalte services

Flere og flere virksomheder tilbyder i form af medarbejdergoder at hjælpe medarbejderne med at håndtere dagligdagsopgaver som rens og vask af tøj samt bilpleje. Relianz kan hjælpe jer med at tilbyde disse services til fornuftige priser og gode leverancer.

En serviceaftale med Relianz formes efter jeres behov og ønsker. Ved at ligge flere serviceydelser hos Relianz har I mulighed for at opnå besparelser og effektiviseringer via synergier mellem servicemedarbejderne.

Services til private hjem

Relianz yder også serviceopgaver privat, som kan være tidskrævende… Alt fra havearbejde, tagrenderens med teleskopudstyr, snerydning og saltning til vinduespolering, rengøring og hjemmepleje.
Til private personer tilbydes der abonnementsaftaler, så du selv bestemmer, hvornår du ønsker service – uden bekymringer.

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud til jer og tager en snak.

Kontakt os